top of page

Sat, 16 Dec

|

The Steps

The Drag Show: Workshop

Ако се вълнуваш от драг култура, еднодневната работилница Safe Space: Drag Show Workshop е точното място! Запиши се за работилницата с артистите на Queer Vartelezhka, които ще те запознаят с основите в драг грима, присъствието на сцена и изграждането на драг персона!

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
The Drag Show: Workshop
The Drag Show: Workshop

Time & Location

16 Dec 2023, 11:00

The Steps, ул. „Братя Миладинови“ 12, 1000 Old City Center, София, България

About the event

Искало ли ти се е някога да създадеш свой драг образ? Ако се вълнуваш от драг култура, нашата еднодневна работилница Safe Space: Drag Show Workshop е точното място да се потопиш в тайните на това изкуство и да научиш вълнуващи подробности за изграждането на драг персонаж.

В работилницата Safe Space: Drag Show Workshop ще се включат членовете и ко-основатели на колектива Куър Въртележка Али Уич, Киоко-върс-Вейгранси и Ханк Рум, които ще споделят своя опит в изграждането на драг образ и продуцирането на драг събития, които са безопасно и щастливо пространство за себеизразяване и въздигане на куиър публиката като централен фокус на всяко събитие.

За колектива: Куиър Въртележка е самостоятелен драг колектив, базиран в София. Артистите на Въртележка са посветени на създаването на драг пространство в столичния нощен живот, в което свободата да бъдеш себе си и да си обичан такъв какъвто си, са основни ценности на всяко събитие.

Дата: 16 декември Час: 11:00 - 16:00 Място: The Steps, ул. Братя Миладинови 12 Вход: Свободен с предварителна регистрация на http://dragworkshop.thesteps.bg

ВАЖНО: Местата за събитието са ограничени. След като получим твоята регистрация, ще се свържем с теб по имейл или телефон, за да потвърдим участието ти.

Събитието е част от фестивала Safe Space Festival на Фондация Сингъл Степ. Той е посветен на безопасността на ЛГБТИ+ общността и пространствата, които ни позволяват да бъдем себе си, в контекста на нощния живот Фестивалът се осъществява с финансовата подкрепа на Йегермайстер.

Share this event

bottom of page