top of page
< Back

транс на работното място

По време на събитието: истории за разкриване на работнто място - Work It Out - платформа за работодатели и фото-послания от изложбата "Живей своята истина"

транс на работното място

За повечето от нас работата сама по себе си е стресираща 🥴 Представете си, че трябва да носите допълнителната емоционална тежест на това да отричате и потискате един от най-основните аспекти на това, което сте - своята идентичност, защото тя не отговаря на обществените норми (може би изобщо не е нужно да си представяте).

В България много малко транс хора се разкриват на работното си място. Валан и Рая са част от тях и ще ни разкажат как и защо са го направили. 🏳️‍⚧✊

В рамките на събитието Симеон Василев ще ни разкаже и за Work It OUT - платформа за базирани в България местни и международни организации, които искат да направят своите работни места по-приобщаващи за ЛГБТ хората 🌈

✨✨ Ще можете да видите и част от фотографиите от изложбата на ТрансМисия “Живей своята истина”, която представлява снимки на транс хора, върху чиито гърбове са изписани различни позитивни послания.

❗️ Тъй като местата са ограничени, молим да заявите просъствието си, като попълните формата в био-то.
📌 Адресът ще получите по имейл, след записване, поради съображения за сигурност.

ВХОД СВОБОДЕН

------------------

“ПРИЗМА” е феминистки ЛБТИ+ фестивал, който се фокусира върху преживяванията на ЛБТИ хората и артистичното изразяване на общността.
Основната ни цел е да привлечем внимание към връзките между феминизма и борбите за куиър освобождение, както и да създадем споделено пространство за куиър жените, транс, небинарните и интерсекс хората.

Фестивал “ПРИЗМА” е съвместен проект на колективите на Саффо - България, млада феминистка лесбийска организация, и "Голяма Работа" - инициатива, която осветява проблемите свързани с феминизираните измерения на труда.

Проектът се осъществява благодарение на финансовата подкрепа на Български фонд на жените.

Дизайнер: Боряна Красимирова

bottom of page