top of page

нд, 11.06

|

Koncept Space

LGBTI Speed Dating vol. 2

С покачването на температурите се разпалват и страстите. Именно затова сме ти подготвили перфектното събитие за Прайд месеца и старта на летния сезон!

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
LGBTI Speed Dating vol. 2
LGBTI Speed Dating vol. 2

Час и място

11.06.2023 г., 17:00 ч.

Koncept Space, бул. „Никола Й. Вапцаров“ 6, 1407 ж.к. Лозенец, София, България

За събитието

Каним те да завържеш нови Л(ГБТИ)-връзки в безопасна среда. Ако тази година много ти се иска да ходиш на море с ново гадже, то тогава си слагай тоалета, в който се чувстваш най-много себе си и идвай на ЛГБТИ speed-dating в Koncept Space, на 11 юни (неделя) от 17:00 ч.!

Задължителната форма за регистрация ще откриеш тук: https://forms.gle/9RXU9aTJVhFsgnyZ9 Броят на участниците в събитието е ограничен, затова побързай да се запишеш! 

Освен че ще имаш възможност да се срещнеш с нови готини хора, ще те черпим и питие (с или без алкохол по твой избор), което да разбие леда на пух и прах. За допълнително настроение ще звучат мега яки гей парчета, а водещи ще бъдат любимите ни драг богини La Ciociara и Ally Witch от Куиър Въртележка. Абе, ще бъде купон! 

Ако пък се притесняваш, че трудно завързваш разговори на първи срещи, не го мисли - подготвили сме цял куп пищови с въпроси, които да ти помогнат.

Събитието е отворено за всички ЛГБТИ+ хора над 18-годишна възраст!

ПРОГРАМА

17:00 - 17:30 Откриване на събитието и регистрация 17:30 - 18:30 Спийд дейтинг за участниците, които искат да се срещат само с жени и небинарни хора или само с мъже и небинарни хора 18:30 - 19:00 Регистрация за втората част от събитието 19:00 - 20:00 Спийд дейтинг за участниците, които искат да се срещнат с всички

Q&A

  • Ще се срещна ли с всички гости? Ще имаш възможността да се срещнеш с всички гости от предпочитания/те от теб пол/ове. Припомняме ти, че не е нужно да се вклюбиш от пръв поглед във всички, с които седнеш на една маса. Бъди мил и отдели 5 минути на човека отсреща, дори и да не си паднеш по него веднага (или изобщо). В случай на омразна реч или друг проблем, ни сигнализирай.
  • Има ли възрастов диапазон? Да, събитието е само за хора над 18.
  • Има ли вход за събитието? Не, входът е напълно свободен.
  • Каква ще е сигурността по време на събитието? Пред бара ще има осигурена охрана, а вътре ще бъдат допускани САМО РЕГИСТРИРАНИ хора.

***

Дизайнер: Боряна Красимирова

Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Български фонд за жените. Проектът не отразява становището на БФЖ и те не носят отговорност за него.

Споделете това събитие

bottom of page