top of page

ср, 21.06

|

Essence Bar

Lesbian Karaoke

На 21-ви юни от 22:00 ч. в клуб Essence микрофонът ще бъде твой. 🎤 Ела да си попеем (така както ни чуват само съседите) и да се позабавляваме! Предвидили сме и онези, които имат супер тежък stage fright - ще се леят шотове, а ние обещаваме да припяваме!!! 🥃🥃🥃

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Lesbian Karaoke
Lesbian Karaoke

Час и място

21.06.2023 г., 22:00 ч.

Essence Bar, бул. „Александър Стамболийски“ 29, 1000 София център, София, България

За събитието

Tegan and Sara, Hayley Kiyoko, King Princess и Kehlani са само част от гей иконите, чиито песни ще имаш възможност да чуеш по време на нашето лесбийско караоке - другите ще ги поръчваш ти!

На 21-ви юни от 22:00 ч. в клуб Essence микрофонът ще бъде твой.

Ела да си попеем (така както ни чуват само съседите) и да се позабавляваме! Предвидили сме и онези, които имат супер тежък stage fright - ще се леят шотове, а ние обещаваме да припяваме!!!

Това обаче не е всичко! Между изпълненията ще танцуваме и ще празнуваме Прайд месеца точно както трябва - заедно, свободни и обичащи се! С напредването на вечерта обещаваме да се поотпуснем и да преминем към български песни.

Записвай си датата и часа в календара и ще се видим в клуб Essence, за да си станем опасно близки!

Вход: свободен. За резервации: тел. 089 999 8666 —--------------------------------------------------------------------------------- Дизайнер: Боряна Красимирова Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Български фонд за жените. Проектът не отразява становището на БФЖ и те не носят отговорност за него.

Споделете това събитие

bottom of page